Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki YIT Suomi Oy:ltä 26.8.2019 tehdyllä kaupalla KOY Kuopion Kauppapaikka Herman II:n Leväsen kaupunginosassa, 5 km Kuopion keskustasta etelään. Kohde sijaitsee valtatie 9:n vieressä alueella, jolle on sijoittunut useita paljon tilaa vaativia kaupan yksiköitä.

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2012 ja siinä on 12.689 m2 modernia vuokrattavaa pinta-alaa. Vuokralaisia on yhteensä 25, ankkurivuokralaisina Hong Kong, Mekonomen ja Stadium Outlet. Kiinteistön käyttöaste on 97%. Ostetussa kiinteistössä on lisäksi runsaasti käyttämätöntä maa-aluetta ja rakennusoikeutta.

”Kuopion seutukunta on Suomen kaupungeista 6:nneksi eniten väestönlisäystä saanut kaupunkiseutu, jonka kasvu keskittyy Kuopion kaupungin alueelle. Rahaston läsnäolo Kuopiossa on täten itsestäänselvyys, ja olemme iloisia saatuamme tehtyä kaupungissa ensimmäisen hankinnan”, Trevian Rahastot AIFM:n kiinteistösijoitusjohtaja Risto Aro kommentoi rahaston tuoreinta ostosta.

Myyjän taloudellisena neuvonantajana transaktiossa toimi Aveon Advisors Oy.

 

LISÄTIETOJA:

Risto Aro
osakas, kiinteistösijoitusjohtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 420 3950
risto.aro@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.