Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on 1.6.2021 toteutuneella kaupalla ostanut Areimilta Helsingin Pitäjänmäellä omalla tontilla sijaitsevan monivuokralaiskiinteistön osoitteessa Atomitie 5. BREEAM-sertifioidussa kohteessa on 26400 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja 62 vuokralaista, ankkurivuokralaisina mm. Bombardier Transportation ja Sodexo.

”Kohteen saavutettavuus sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla on erinomainen. Valimon juna-asema sijaitsee 200 metrin päässä rakennuksesta ja myös autopaikkoja on tontilla runsaasti. Tämä on rahastomme näköinen, työintensiivinen kiinteistö, jossa aktiivisella vuokrauksella ja kiinteistövarainhoidolla on mahdollisuuksia lisäarvon luomiseen”, toteaa Trevian Rahastot AIFM:n kiinteistösijoitusjohtaja Risto Aro.

 

LISÄTIETOJA:

Risto Aro, kiinteistösijoitusjohtaja, osakas
Trevian Rahastot AIFM Oy
+358 50 420 3950
risto.aro@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin, sekä pienentää niiden aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.