Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki 4.7.2019 tehdyllä kaupalla 70,5% kiinteistöosakeyhtiö Ruoholahden Metrotorista osoitteessa Itämerenkatu 14. Hankitussa kohteessa on 6.775 m2 vuokrattavaa pinta-alaa, josta yli 5.000 m2 on toimistotilaa. Rakennuksen katutasossa on lisäksi liikehuoneistoja ja päiväkoti.

Kohteeseen on erinomaiset liikenneyhteydet. Samassa kiinteistössä sijaitsee Ruoholahden metroasema, jota käyttää päivittäin yli 32.000 matkustajaa. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat rakennuksen välittömässä läheisyydessä.

”Helsingin ydinkeskustan ja lähialueiden toimistot houkuttelevat yrityksiä edelleen hyvin, ja vuokratasot ovat jatkaneet maltillista nousuaan. Hyvien kulkuyhteyksien varrella oleviin saneerattuihin toimistoihin kohdistuu tervettä kysyntää, ja vuokrausajat tällaisissa kohteissa ovat järkeviä. Ostetun kiinteistön sijainti on erinomainen, ja tulemme investoimaan tilojen päivittämiseen vastaamaan entistä paremmin tämän päivän toimistomarkkinoiden vaatimuksia”, sanoo Trevian Rahastot AIFM:n kiinteistösijoitusjohtaja Risto Aro.

Myyjän neuvonantajana transaktiossa toimi Newsec.

 

LISÄTIETOJA:

Risto Aro
osakas, kiinteistösijoitusjohtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 420 3950
risto.aro@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.