Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I osti 3.7.2019 Jyväs-Parkki Oy:ltä Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Jyväskylän Matkakeskuksen. Modernissa ja laadukkaasti vuonna 2002 rakennetussa kiinteistössä toimii juna- ja linja-autoliikenteen yhteisterminaali, jonka kautta kulkee vuosittain useita miljoonia matkustajia. Arkkitehtonisesti vaikuttavan rakennuksen vuokrattava pinta-ala on 2 641 m2 ja se on vuokrattu useille vuokralaisille. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa, ja siitä on helppo siirtyä keskustan hotelleihin, Paviljongin messu- tai yleisötapahtumiin sekä Lutakon satamaan.

Rahasto hankki 2.7.2019 omistukseensa myös kaksi monikäyttökiinteistöä Jyväskylän Savelassa, n. 2 km:n päässä Jyväskylän keskustasta. Rakennuksissa on 7 638 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja ne on täyteen vuokrattu yhteensä 27 eri käyttäjälle. Suurimpina vuokralaisina ovat Jyväskylän kaupunki, GO GO Express Oy sekä RTK-Palvelu Oy.

Ostajan juridisena neuvonantajana kaupoissa toimi DLA Piper ja teknisenä neuvonantajana Hausala Oy. Myyjien taloudellisena neuvonantajana toimi Aveon Advisors Oy.

Rahasto omistaa ennestään Torikulman kiinteistön liikehuoneisto-osion Jyväskylän keskustassa sekä 11 000 m2:n suuruisen päivittäistavara- ja palvelukiinteistökokonaisuuden Muuramessa.

Rahaston sijoitusten lisääntyessä Keski-Suomessa, Trevian Rahastot AIFM etsii uutta aluepäällikköä Jyväskylän seudulle vastaamaan alueen kiinteistökohteiden kokonaisvastuullisesta hoitamisesta. Aluepäällikkö tulee toteuttamaan rahaston kasvollisen omistamisen ja paikallisen vaikuttamisen strategiaa. Työtehtävät tulevat käsittämään muun muassa kohteiden vuokrauksen koordinoinnin, asiakassuhteiden luomisen ja ylläpitämisen, paikallisvaikuttamisen sekä teknisen johtamisen.

 

LISÄTIETOJA:

Risto Aro
osakas, kiinteistösijoitusjohtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 420 3950
risto.aro@trevianrahastot.fi

Kari Kolu
perustajaosakas
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 40 544 8008
kari.kolu@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.