Trevian Rahastot AIFM Oy etsii TEKNISTÄ JOHTAJAA vastaamaan kasvavan kiinteistöportfolion kokonaisvaltaisesta teknisestä johtamisesta.

Työtehtäviin kuuluu valtakunnallisella tasolla rahaston peruskorjaus- ja energiainvestointien, sekä ylläpitokulujen ja kehitysprojektien tulostavoitteellinen hallinnointi. Tämän lisäksi tekninen johtaja vastaa tiettyjen kiinteistökohteiden kokonaisvastuullisesta kehittämisestä.

Trevian Rahastot AIFM tavoittelee omistamissaan kiinteistöissä merkittävää hiilijalanjäljen vähentämistä energiatehokkuuden ja innovatiivisten teknisten ratkaisujen kautta. Toimiva talotekniikka ja sisäilman laatu ylläpitävät myös ihmisten hyvinvointia, vuokralaistyytyväisyyttä ja kiinteistöjen arvoa. Valitun teknisen johtajan panos rahastoyhtiön vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa tulee olemaan merkittävä.

Edellytämme hakijalta kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta tai rakennusalasta sekä soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi nykyaikaisen talotekniikan tuntemusta.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n osoitteeseen info@trevianrahastot.fi . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Amalia Pöyry, salkunhoitaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 305 5044
amalia.poyry@trevianrahastot.fi

Emilia Riikonen, toimitusjohtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 501 2481
emilia.riikonen@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.