Trevian Rahastot AIFM etsii uutta aluepäällikköä Tampereen talousalueelle vastaamaan alueen kiinteistökohteiden kokonaisvastuullisesta hoitamisesta. Aluepäällikkö toteuttaa rahaston kasvollisen omistamisen ja paikallisen vaikuttamisen strategiaa Trevianin kyläpäällikkö-toimintamallin mukaisesti. Työtehtävät tulevat käsittämään muun muassa kohteiden vuokrauksen koordinoinnin, asiakassuhteiden luomisen ja ylläpitämisen, paikallisvaikuttamisen sekä teknisen johtamisen.

Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I sijoittaa erilaisiin vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kaupallisiin kiinteistöihin Suomen kasvukeskuksissa, ja tavoittelee sijoittajilleen 8-10 prosentin vuosituottoa kulujen jälkeen. Rahaston hallinnoitavat varat ylittivät syyskuun lopussa 250 miljoonaa euroa. Tampere tulee olemaan yksi keskeisistä painopistealueista rahaston tulevissa hankinnoissa.

Edellytämme hakijalta Tampereen talousalueen paikallistuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta kiinteistöliiketoiminnan parissa. Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n osoitteeseen tea.siivola@trevianrahastot.fi .Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

LISÄTIETOJA:

Tea Siivola, kaupallinen johtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 400 179 048
tea.siivola@trevianrahastot.fi

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.