Trevian Rahastot AIFM etsii aluepäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti nimetyistä kiinteistökohteista Tampereen ja Jyväskylän alueilla. Toimenkuva muodostuu kiinteistöjen hallinnosta ja budjetoinnista, kunnossapidosta yhdessä teknisen johtajan kanssa sekä kehittämisestä yhdessä kaupallisen ja teknisen johtajan kanssa. Toivomme hakijalta kokemusta kiinteistöalalta sekä vuokrauksen tuntemusta.

Aluepäällikkö vie eteenpäin yhdessä sovittuja kiinteistöjen kehittämissuunnitelmia jalostaen ne arjen toiminnaksi, huolehtien itsenäisesti ja pitkäjänteisesti olemassa olevista vuokralaisista sekä luoden kontakteja uusiin potentiaalisiin vuokralaisiin. Tehtäviin kuuluu tilojen vuokrauksen koordinointi ja sopimusneuvottelut yhdessä kaupallisen johtajan kanssa. Arjessa keskeistä on jatkuva vuoropuhelu vuokralaisten, yritysten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi aluepäällikkö vastaa alihankkijoiden ja teknisen manageerauksen valvonnasta.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan osana Suomen johtavaa kiinteistötiimiä, joustavat ja nykyaikaiset työtavat sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Asemapaikkasi voi olla joko Tampereen tai Jyväskylän toimistollamme, mutta tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta.

Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I sijoittaa erilaisiin vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kaupallisiin kiinteistöihin Suomen kasvukeskuksissa. Rahaston hallinnoitavat varat ylittivät vuodenvaihteessa 330 miljoonaa euroa.

Pyydämme lähettämään 30.4.2020 mennessä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n osoitteeseen tea.siivola@trevianrahastot.fi .Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

LISÄTIETOJA:

Tea Siivola, kaupallinen johtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 400 179 048
tea.siivola@trevianrahastot.fi

 

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.