OTM, VT Emilia Riikonen on nimitetty Trevian Rahastot AIFM Oy:n toimitusjohtajaksi 23.8.2019 alkaen. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä yrityksen sisältä lakiasioista, compliancesta ja riskienhallinnasta vastaavan johtajan paikalta.

Emilialla on 10 vuoden kokemus liikejuridiikasta ja kiinteistöliiketoiminnasta. Ennen siirtymistään yritysmaailmaan hän työskenteli asianajajana. Emilia on sertifioitu kiinteistöjohtaja (KJs).

Väistyvä toimitusjohtaja Amos Janhunen ottaa vastuulleen lakiasiat, compliancen ja riskienhallinnan, kunnes tehtävään löydetään uusi henkilö, jonka hakuprosessi käynnistyy välittömästi. Hallinto- ja kehitysjohtajana sekä hallituksen jäsenenä jatkaa Kari Kolu.

”Kari ja Amos ovat saaneet rahastoyhtiön toiminnan ja kasvun käyntiin jopa ennakko-odotuksiani paremmin. Nyt yritys on saavuttanut sellaisen vaiheen, jossa on luontevaa siirtää viestikapula eteenpäin kyvykkyytensä osoittaneelle uudelle toimitusjohtajalle. Olemme hyvin tyytyväisiä, että saimme Emilian vetämään loistavaa tiimiämme ”, toteaa Trevian Rahastot AIFM Oy:n hallituksen puheenjohtaja Reima Södervall.

KTM Tea Siivola on nimitetty Trevian Rahastot AIFM Oy:n kaupalliseksi johtajaksi, vastuualueenaan rahaston omistamien kiinteistöjen päivittäisen johtamisen ja vuokrauksen koordinointi. Tämän lisäksi Tea vastaa yrityksen henkilöstöjohtamisesta, sekä toimii aluepäälliköiden esimiehenä.

Tea siirtyy tehtävään kauppakeskus Porin Puuvillasta, jossa hän on toiminut kauppakeskusjohtajana noin kolme ja puoli vuotta. Tänä aikana Porin Puuvilla on saavuttanut merkittävän myynnin ja asiakasmäärän kasvun. Puuvilla valittiin Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi vuonna 2017, ja sai viime vuonna Suomen parhaan tuloksen KTI:n vuokralaistyytyväisyystutkimuksessa. Tea on 14 vuoden ajan johtanut menestyksekkäästi myös useita Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma- ja S-Market -päivittäistavarakauppoja Tampereen talousalueella. Tea on aktiivinen triathlonisti, joka kilpailee myös täysimittaisilla IRONMAN-matkoilla. Tea Siivola aloittaa uudessa tehtävässään 1.10.2019.

”Toimintamallimme on olla kasvollinen omistaja, jolle on tärkeää paikallinen läsnäolo ja kiinteistöjen aktiivinen kehittäminen yhdessä vuokralaistemme kanssa. Tean kokemus ja näytöt Suomen markkinoilla hakevat vertaistaan, joten olemme erittäin iloisia saadessamme hänet mukaan tiimiimme rahastomme jatkaessa kannattavaa kasvuaan.”, toteaa rahastoyhtiön uusi toimitusjohtaja Emilia Riikonen.

Trevian Suomi Kiinteistöt I -rahaston hallinnoitavat varat ylittivät kesällä 200 miljoonan euron rajan. Varat sijoitetaan rahaston strategian mukaisesti hyvää kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kaupallisiin kiinteistöihin Suomen kasvukeskuksissa. Rahasto tavoittelee sijoittajilleen 8-10 prosentin vuosituottoa kulujen jälkeen. Kalenterivuonna 2018 rahaston nettotuotto oli 9,01%.

 

LISÄTIETOJA:

Reima Södervall, hallituksen puheenjohtaja
puh. +358 50 362 7400
reima.sodervall@trevian.fi
Trevian Rahastot AIFM Oy

Emilia Riikonen, toimitusjohtaja
puh. +358 50 501 2481
emilia.riikonen@trevianrahastot.fi
Trevian Rahastot AIFM Oy

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja yhtiölle myönnettiin AIFM-direktiivin mukainen toimilupa 27.6.2017. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin.