Oulun Kauppakortteli Pekuriin avataan keväällä 2022 IKEA Suunnittelustudio, jonka tavoitteena on tehdä kodinsuunnittelusta helpompaa kuin koskaan. Samalla käynnillä asiakas voi sekä valita tuotteet että suunnitella sisustuksen haluamaansa tilaan yhdessä IKEA-asiantuntijan kanssa. Uudenlainen toimipiste on osa IKEA Suomen uudistusta, jonka avulla pyritään olemaan entistäkin lähempänä asiakkaita.

IKEA panostaa Oulun alueen asiakkaiden palveluun avaamalla uuden IKEA Suunnittelustudion kaupungin keskeisimmälle paikalle. Noin 650-neliöiseen kauppakeskustilaan tuodaan inspiroiva näyttelyalue muun muassa keittiöille, makuuhuoneille, olohuoneille sekä Home Smart -älykotiratkaisuille. Toimipisteessä ei ole ravintolapalveluita tai mukaan ostettavia tuotteita, vaan koko tuotevalikoima on tilattavissa kotiovelle tai noutopisteeseen mutkattomasti ja edullisesti.

”Olemme erittäin innoissamme siitä, että IKEA Suunnittelustudio avataan Ouluun ja juuri Pekurin kauppakortteliin. Tämä on Pekurin upeassa kehitystarinassa piste i:n päälle ja IKEA tulee ehdottomasti olemaan yksi Pekurin kauppakorttelin tärkeimmistä vuokralaisista. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota näin hienolle konseptille kodin”, kertoo Trevian Rahastot AIFM:n kaupallinen johtaja Tea Siivola.

”Uudenlaiset IKEA Suunnittelustudiomme palvelevat asukkaita keskustoissa muiden palvelujen läheisyydessä. Helsingissä ja Jyväskylässä viime vuonna avatut IKEA Suunnittelustudiot on otettu erittäin myönteisesti vastaan, ja nyt pääsemme ottamaan askeleen lähemmäs monia Oulun alueen asiakkaitamme”, iloitsee IKEA Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö.

Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I osti Pekurin kauppakorttelista noin 97 prosentin enemmistöosuuden kesäkuussa 2019, jolloin se oli Stockmannin lähdettyä lähes tyhjillään. Merkittävien investointien ja aktiivisen vuokrauksen seurauksena korttelin käyttöaste on noussut yli 75 prosenttiin. ”Kotimaisena ja paikallisena toimijana meille on kunnia-asia olla mukana kehittämässä houkuttelevaa ja taloudellisesti vireää ydinkeskustaa Ouluun”, johtaja Siivola toteaa.

 

 

LISÄTIETOJA:

Tea Siivola, kaupallinen johtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
+358 400 179 048
tea.siivola@trevianrahastot.fi

IKEA Viestintä
+358 40 451 7856
pr.finland@IKEA.com

 

 

Trevian Rahastot AIFM on perustettu vuonna 2017 ja sillä on AIFM-direktiivin mukainen toimilupa. Yhtiön taustalla on Suomen vahvin kiinteistösalkunhoito-osaaminen. Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I on sen ensimmäinen rahasto, jonka strategiana on sijoittaa vahvaa kassavirtaa ja kehityspotentiaalia tarjoaviin kohteisiin, sekä pienentää niiden aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.